DKK efterlyser stadig filmoptagelser

25-06-2013 12:59, af Maja Golles
Har du - eller kan du få lavet - videoklip af din hund i særlige træningssituationer?
Copyright Ridehesten.com

I maj måned efterlyste DKK hunde til nogle film-optagelser + "hjemme"-video-optagelser af en række situationer. Den oprindelige efterlysning med beskrivelse af projektet kan du se via linket til høre. Filmoptagelserne er DKK færdige med, men de mangler stadig nogle klip - nemlig disse: Brugshundetræning (rondering, lydighed osv.) Hyrdehundetræning (får, kvæg) Rallylydighed Lydighedstræning Hjernegymnastik for hund Dog dancing Heelwork to Music Sjove ting man kan gøre med hunden på en gåtur Sjove tricks Agility på bane/i naturen Har du – eller kan du sørge for at optage – nogle videoklip, som illustrerer disse situationer, og som DKK må anvende vederlagsfrit, så må du meget gerne sende dem til så hurtigt som overhovedet muligt. DKK kan ikke love at anvende alle modtagne klip. Klippene skal gerne være af 30-60 sekunders varighed og i så god teknisk kvalitet som muligt. Husk at zoome ind, når man skal se detaljer. Hunden skal ikke være en ”prik i horisonten”. De fleste nyere mobiltelefoner kan godt optage i tilstrækkelig kvalitet. Dine videoklip bedes sendt pr. mail til post@dkk.dk. Du skal skrive Hunde DVD – videoklip og så f.eks. jagt eller hyrdning i emnefeltet. I selve mailen bedes du oplyse navn og adresse, et telefonnummer, hvor DKK kan træffe dig i dagtimerne samt hundens race, navn og alder. Som du kan se, vil DKK gerne allerede i emnefeltet kunne se, hvad klippet drejer sig om.

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Louise Trabjerg

Webredaktør og nyhedsvagt

Louise Trabjerg

ltr@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

DNA test af hundelorte bliver mere og mere udbredt

20-09-2023 19:01, af Louise Trabjerg

Vi ser det jævnligt - særligt på de sociale medier - at den gennemsnitlige dansker er træt af de mange efterladte hunde-høm-høm'er der skal trædes uden om på gader og stræder. Men problemet er langt fra kun dansk.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

3 gode råd hvis hunden har dårlig mave

20-02-2022 10:00, af Astrid Holtet

De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Rishi Sunak annoncerer forbud mod American XL Bully-hunde i Storbritannien

21-09-2023 18:06, af Louise Trabjerg

Efter en række angreb, der har ført til dødsfald og alvorlige skader, kommer de amerikanske XL Bully-hund i Storbritannien under den farlige hundelov inden udgangen af året.

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

"Dyrebart" - en podcast!

20-09-2023 10:08, af Louise Trabjerg

Agria Dyreforsikring har lanceret en ny podcast om livet med vores elskede firbenede venner.