Børnebøger om hunde

24-08-2014 09:23, af Tine Luther
Der er netop udkommet fire nye bøger i serien ”Hunde-liv”.

Hunde-liv er en serie læse-let bøger med små historier om gode hunde-liv. Bøgerne henvender sig til alle børn, der holder af hunde, og er egnede til højtlæsning/dialoglæsning for børn fra 4 år samt til begynderlæsning fra 1. klasse. Bøgerne indeholder også vejledning i fornuftig omgang med hunde. Udgivet i samarbejde med Dansk Kennel Klub. ”Hundeliv” kan købes i DKK’s shop (link under billederne til højre). OM BØGERNE: Misha - en redningshund! Misha er en rednings-hund. Hun bor hos Merete, som er brand-mand. Du kan læse om, hvordan Misha bliver trænet til at blive en dygtig og modig rednings-hund, så hun er klar til at komme og hjælpe, hvis der sker en stor ulykke. Baloo – en cirkushund Baloo er en cirkus-hund. Når Cirkus Mascot rejser rundt, er Baloo med. Han optræder sammen med de andre cirkus-hunde. Her kan du læse, hvordan han bliver trænet, og hvad han ellers laver. Du kan også møde klovnen Gulio og hans andre venner. Smilla – en jagthund Smilla er en jagt-hund. Hun bor hos Jacob, som er jæger. Du kan læse om, hvordan Smilla bliver trænet, og hvordan hun hjælper Jacob, når de er på jagt. Når Smilla ikke er på jagt, hygger hun sig hjemme sammen med Asta og Mads. Bamse – en gammel hund Bamse er en gammel hund. Han bor hos Kaj, som er en gammel mand. De har det dejligt sammen, også når de driller hinanden. Du kan læse om Bamses fødsels-dag, om deres gymnastik, om hvordan de leger pølse-gemme og meget andet sjovt.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hundemekka på Dyrskuepladsen

08-05-2024 11:51, af Anne Cecilie Sohl

Hvis du ikke allerede har lagt planer for Kristi Himmelfartsdagene, så læg vejen forbi Roskilde Dyrskueplads. Fredag til søndag vil pladsen nemlig bugne af søde, dygtige hunde og deres ejere i anledning af Dansk Kennel Klub’s tredobbelte hundeudstilling. I løbet af de tre dage vil over 8.500 hunde blive bedømt og Dyrskuepladsen vil derfor være et sandt mekka for alle hundeelskere med rig mulighed for at få en stor overdosis af pelset kærlighed.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Symptom - træthed

20-01-2022 15:28, af Astrid Gerd Holtet

Træthed eller nedstemthed er et almindeligt symptom på mange forskellige sygdomme hos hunde, men det kan være svært for ejeren at opdage

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Endelig er de her! Billeder fra udstillingen i Roskilde

21-05-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Roskilde online.

Må min hund spise mælkebøtter?

28-07-2017 12:54, af Anne Ekenberg

Mælkebøtter er faktisk ret sunde for os mennesker. Vi kan bruge alle dele i madlavning, og minsandten om de ikke også er sunde for vores hunde.