Pedigree lancerer sit hidtil bedste foder

04-09-2012 12:49, af Tine Luther
Pedigree har 40 års erfaring med udvikling af hundemad og ved via studier, at der er fire universelle behov hos hunden, som er essentielle for hundens sundhed: stærke tænder, god fordøjelse, et naturligt forsvar samt sund hud og pels. Den nye Pedigree Vital Protection hjælper til at opfylde disse behov.
Copyright Ridehesten.com
Foto: Pedigree

”I samarbejde med nogle af verdens førende eksperter inden for dyreernæring har vi udviklet vores produkter med fokus på hundens fire universelle behov: tandpleje, hud og pels, fordøjelse og naturligt forsvar. De nye og forbedrede produkter styrker alle fire komponenter,” siger Kim Devald, Marketingchef på Pedigree. Den nye Vital Protection serie henvender sig til både hvalpe, voksne hunde og seniorer. Det nye tørfoder er også målrettet hundens størrelse og dens særlige livsforhold. For eksempel er der optimeret foder til hunden, der opholder sig udendørs i lave temperaturer og foder til hunden, der trænger til et vægttab. Hjælp til hvalpe De forbedrede produkter er skabt i samarbejde med Waltham® Centre for Pet Care and Nutrition, der har mere end 60 års erfaring med research i ernæring for dyr. De nye opskrifter er blandt andet blevet til ved hjælp af WALTHAM afføringsklassificeringssystem, hvor hundes afføring analyseres med henblik på at finde det rette foder til den rette hund. ”Det har været vigtigt for os at videreudvikle vores produkter, så alle hunde kan få et godt foder, der dækker de fire universelle behov. Hundeejere er i dag meget bevidste om hundes behov, men det kan som hundeejer være en udfordring at finde frem til det helt rigtige produkt. For at gøre det lettere for hundeejerne har vi udviklet vores hjemmeside med nye søgefunktioner, og samtidig har vores produkter fået et nyt design, der skal gøre dette endnu lettere at finde det rette produkt på hylden,” tilføjer Kim Devald. Som et ekstra tilbud til hundeejere har Pedigree også fået et nyt hvalpeprogram, der hjælper nye hundeejere med at komme godt fra start. Det nye hvalpeprogram hedder Pedigree hvalp til hund og tilbyder hundeejere nyhedsmails med gode råd til, hvordan man bedst træner, plejer og leger med sin hvalp. De fire universelle behov • Tandpleje: Pedigree® indeholder de aktive ingrediens Sodiumtripolyphosphate (STPP), som hjælper med at renholde tænder og tandkød. • Fordøjelse: Pedigree® Vital Protection indeholder naturlige fibre, der hjælper fordøjelsen, og proteiner, der skåner hundens mave. • Hud og pels: Essentielle olier i Pedigree® styrker hundens hud og pels. • Naturlige forsvar: E-vitaminer og mineraler hjælper med at styrke hundens naturlige forsvar indefra. Fakta om Pedigree • Pedigree har med deres relancering i Skandinavien fået nyt logo og nyt design. • Alle produkter er fremstillet uden kunstige smagsstoffer, farve eller sukker. • Pedigree udvikler sine produkter i samarbejde med Waltham® Centre for Pet Care and Nutrition, der har mere end 60 års erfaring med research i ernæring til dyr. • Alle Pedigrees Vital Protection produkter opfylder de fire universelle behov hos hunden. Se mere om Pedigree via linket under billedet til højre.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt