Indog lancerer nyt og forbedret hundetelt

27-10-2023 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Miriam fra Indog Elite Center har mange års erfaringer med træning og udstyr til hunde. Tilbage i maj måned fik hun en ide til forbedringer på de populære hundetelte, der bruges når vores hunde er med til konkurrencer eller på farten. 

Copyright Ridehesten.com
SmartHouse kan købes i 3 forskellige størrelser.

Ofte er teltene lavet så hundene kan se ud til alle sider, hvilket for nogen kan være en fordel, men for de fleste er det dog en ulempe.

– Os der anvender det til sport, ønsker jo at hunden kan slappe af og hvile sig, mens den venter på at komme i ringen og præstere, forklarer Miriam og fortsætter:

– Med fuldt udsyn vil vores hunde ligge og 'se fjernsyn’ og bruge energi på det.

Derfor ønskede Miriam at lave et hundetelt med et gardin, som kunne lukke 100% ned for udsyn. I hendes eget udviklede hundetelt, SmartHouse, har hun lavet meshvinduer, så man kan åbne for udsyn og give masser af luft på en varm sommerdag, men samtidig kan alle meshvinduerne lukkes helt for udsyn.

Desuden har alle gardiner og åbninger på SmartHouse et oprul, med mulighed for fastgørelse i toppen, samt et meshvindue med lukkemulighed. Så kan man kigge til sin hund uden at åbne døren, og man kan give godbidder og nusse hunden gennem vinduet.

SmartHouse er ØKO-TEX standard 100 certificering på materialet, så hunden sikres mod skadelige stoffer. 

Teltet er vandtæt 1000mm, som betyder at det tåler en regnbyge.

SmartHouse fåes i 3 størrelser:
- Small Ø105cm
- Medium Ø125cm
- Large Ø150cm

Med SmartHouse hundeteltet medfølger en lækker merinouldmadras. Den har en vandtæt bagside så hunden er isoleret og beskyttet mod fugt fra jorden. Madrassen har syninger, som gør det nemt at rulle den sammen og bære den som en taske.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

Har du råd til kæledyr? Find ud af om Fido sprænger budgettet

21-06-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Det er dyrere at være hunde- end katteejer. Det er i sig selv måske ikke overraskende, men hvad koster det egentlig pr. måned at have hund eller kat? Det har 800 hunde- og katteejere svaret på – og her kan du også læse, hvad der er årsag til forskellen i udgifterne.

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.