DKK har erklæret lørdag den 4. juni for national ”Hundens dag”

02-06-2016 15:00, af Kasper Larsson
Den 4. juni 2016 fejrer Dansk Kennel Klub Hundens Dag med arrangementer i hele landet og gode muligheder for at opleve mange af de forskellige hunderacer, som findes i Danmark.
Copyright Ridehesten.com

Hundens Dag i Tivoli Som de foregående år er Dansk Kennel Klub vært ved Hundens Dag i Tivoli Friheden i Århus – dagen, hvor hunde ikke bare er velkomne i parken, men hvor de betragtes som æresgæst. Her kan du opleve den store raceparade med hunde i alle størrelser og farver gå igennem Haven, opleve hundeshowet på scenen, hvor både store og små hunde træder i karakter på scenen under temaet ”Fantastiske filmhunde igennem tiderne” og vinde lækre præmier i hundequizzen. Besøg en opdrætter Hvis du overvejer at købe en hund, vil der være gode muligheder for møde engagerede opdrættere fra Dansk Kennel Klub og lære hunderacerne bedre at kende. Det at købe hund er en tillidssag: Opdrættere vil gerne give deres hvalpe det bedst mulige liv, og de vælger derfor deres købere med omhu. Tilsvarende vil køberne heller ikke købe hund af hvem som helst. På Hundens Dag vil der være Åbent Hus mange steder i landet. Her åbner engagerede opdrættere deres hjem for potentielle hundekøbere. Brug dagen til at lære hinanden og hundene bedre at kende. Mød de dejlige hunde og få en god dialog om det at købe hund. Besøg en hundeklub På Hundens Dag den 4. juni vil der også blive afholdt en række arrangementer, som Dansk Kennel Klubs specialklubber står for. En specialklub er en hundeklub, hvor folk med hunde af samme race mødes. På Hundens Dag åbner mange af disse hundeklubber deres træningspladser op, så du har mulighed for at komme og se aktiviteter med netop de racer, den enkelte klub beskæftiger sig med. Få en uforglemmelig dag i selskab med de dejlige hunde. Alle er velkomne – også dig der overvejer at købe en hund. Besøg en aktivitetskreds i DKK Der foregår et væld af aktiviteter i Dansk Kennel Klub og for at gøre det nemt for medlemmerne, har vi inddelt landet i kredse. I hver kreds er en lokalt forankret bestyrelse primus motor for de aktiviteter, der foregår – på tværs af samtlige hunderacer – i området. På Hundens Dag arrangerer Dansk Kennel Klubs 12 kredse lydighedstræning for begyndere, skuer, træf, kom og mød en opdrætter og meget mere. Se alle arrangementerne her: HundensDag2016 Program for Hundens Dag i Tivoli Friheden 2016 Traditionen tro starter vi arrangementet med en stor en raceparade gennem hele haven. Efter raceparaden er der godt en times show på scenen under temaet "Fantastiske Filmhunde". Kl. 11.30 - 16 DKK's informationsstand er åben med mulighed for en god hundesnak. Kl. 13.00 Raceparade. Alle flinke hunde – også blandingshunde – kan deltage i paraden. Kl. 13.20 - ca. 14.30 Hunde på scenen (Dog Dancing, Fantastiske Filmhunde) – Vært: DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen. Kl. 14.30 – 15.30 Agility ved svanesøen – kom og kig eller prøv selv under kyndig vejledning

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Crufts: En drøm der gik mere end i opfyldelse

17-04-2024 12:50, af Anne Cecilie Sohl

Den 7. marts 2024 blev drømmen om at træde ind på det famøse grønne tæppe og deltage på Crufts med sine hunde til virkelighed for Emilie og Cathrine Andersen. Læs her deres beretning fra den store oplevelse 

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Ny donation baner vej for nye indendørs træningsfaciliteter til Nordjyllands Internat

17-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

Mens opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik i øjeblikket er i fuld gang hos Nordjyllands Internat i Hjallerup, kan internatet nu løfte sløret for, at der også er nye faciliteter til indendørs hundetræning samt hundemassage på vej. Det er resultatet af endnu en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden.