ANNONCE: Klædt godt på til årets første efterårsdag

01-09-2020 14:34, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

På denne smukke første rigtige efterårsdag, er der ekstra travlhed hos det lille danske, hundefirma, DogCoach, som siden 2016 har klædt hundeejer på i specieldesignet hundeluftertøj.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Dogcoach

Idéen bag DogCoach er enkel, nemlig at samle alt det som hundeejeren har brug for til luftetur eller træning i funktionelt og smart beklædning.

Derfor er der indbygget 10 unikke features i særligt designede jakker, trøjer og heldragter, som udover at holde hundeejere varme og tørre gennem vinteren, også sikrer, at man ikke kommer afsted uden hundeposer, godbidder eller reflekser. En slags multifunktionelt outfit i stil med en schweizerkniv.

Dagen i dag er ekstra travl. Det er nemlig den sidste chance for at nå bestilling af de nye efterårsvarer til 10% pre-order pris.

Kollektionen er på vej ind på lageret i disse timer, og allerede fra slutningen af uge kan over 500 glade kunder se frem til at modtage de helt nye hundelufterjakker, bukser eller kombitrøjer fra den nye kollektion.

Men hvorfor egentlig give en rabat forud for en helt ny populær kollektion? Plejer man ikke typisk at holde udsalg når varerne er ”for gamle eller i rest?”

 

Svaret er enkelt:

– DogCoach er stadigvæk en forholdsvis lille butik, og vi har svært ved både at nå at finansiere vækst og det store varelager hurtigt som de mange kunder efterhånden kræver, fortæller Linn Radsted, som er grundlægger af DogCoach

Istedet for at bruge en masse crowdfunding platforme, tænker vi at vores mange loyale kunder gerne vil spare lidt penge, og så bestille forud.

Så selvom beløbet naturligvis ikke hæves før ordren er afsendt, bliver det muligt for os at afregne vores leverandører hurtigere, kunderne kan spare lidt penge og dermed blive det forhåbentligt muligt at kunne møde den større efterspørgsel der er på hundeluftertøj fra både ind-og udland – det er win/win for alle

DogCoach forhandles i dag via webshop og udvalgte forhandlere i mere end 7 lande. Rabatten på de 10% gælder er gældende til midnat på alle bestillinger på den nye kollektion – hos såvel webshop samt hos forhandlere

Se mere på www.dogcoach.dk

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Vi bekymrer os mere om vores hunde

06-12-2023 11:04, af Anne Cecilie Sohl

Studie viser at kæledyrsejere tilsyneladende bekymrer sig mere om deres hunde end katte. I hvert fald herhjemme i Danmark. I Storbritannien er forskellen mellem hund og kat nemlig ikke så stor.