Video: Vise ord fra Tamas Jakkel

17-03-2020 08:19, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I en video fortæller præsident for FCI Tamas Jakkel om sine tanker omkring coronavirus og ikke mindst World Dog Show. Se videoen her

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

For de der tror, at beslutningen om at flytte World Dog Show til juli måned, er en hovsaløsning, har præsident for FCI ungarske Tamas Jakkel et par ord at sige.

Beslutningen om at flytte showet til den noget mere varme juli måned i Madrid, var den eneste mulighed for FCI, hvis World Dog Show skulle gennemføres i år, og der lever jo også helt almindelige hunde i Madrid i juli måned.

– Når man kommer som deltager til World Dog Show, kommer man i en bil med aircondition, bor på hotel med aircondition og udstiller i haller med aircondition, lyder det fra Tamas Jakkel i en video på Youtube, som han netop har delt.

Han slår også fast, at man kan vælge at deltage eller lade være, og at der ikke vil være nogen surhed uanset, hvad man vælger.

– Men der er ingen grund til at sprede negativ propaganda om World Dog Show. I stedet bør man hylde dem, der har sagt ja til at reorganisere så stort et arrangement på bare tre måneder, siger han.

Udover situationen med World Dog Show taler Tamas Jakkel også om verdens generelle tilstand lige nu. Her opfordrer han folk til at tale sammen helst gennem videosamtaler, så man kan se hinandens ansigt og øjne. Det er ikke nok bare at chatte sammen, mener han.

Vi vil hermed gerne dele Tamas Jakkels opfordring til at stå sammen i denne tid, og hylde alle dem, som påtager sig opgaverne med at finde nye løsninger på aflyste arrangementer. Det er et vanvittigt svært arbejde, folk går ind i, og der er ikke behov for at kritisere dem i det arbejde. Vi står i en ganske særlig situation, og vi kommer bedst ud på den anden side ved at gå i samme retning og støtte hinanden.

Herunder kan du se Tamas Jakkels interessante video

Læs også

Coronakrise retfærdiggør ikke tyveri

04-04-2020 10:01, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Man skal være opfindsom i disse dage, når både børn, hunde og voksne skal aktiveres. Østjysk tyv gik dog et skridt for langt

Netdyredoktor: Kæledyr og Corona

23-03-2020 12:37, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Netdyredoktor har samlet en række informationer og gode råd om kæledyr og coronavirus. Dem kan du læse her

Danske dyrlæger: Frygt ikke covidsmittet hund

22-06-2020 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I nogle dele af hundedanmark har nyheden om den covidsmittede hund skabt ængstelse. Det er dog unødvendigt, fastslår Dyrlægeforeningens formand Hanne Knude Palshof

Danmark vært for Europaudstillingen 2023

29-04-2019 12:31, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Fantastisk nyhed fra FCI's generalforsamling

Wilfred ny præsident i FCI’s show commission

02-02-2020 11:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Et stort skulderklap til DKK og udstillingsafdelingens store arbejde

World Dog Show 2012: saluki kåret som vinder

21-05-2012 09:09, af Tine Luther
Den svenskejede saluki Shiraz California Dreamin’ løb med sejren ved WDS, der blev afholdt i Salzburg den forgangne weekend.

Vietnam: Ægtepar fik corona, så blev hundene aflivet

15-10-2021 15:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Et vietnamesisk ægtepar oplevede deres værste mareridt, da de var indlagt med corona

 

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Højsæson for smitte: Snegleparasit kan være livsfarlig for din hund

02-05-2024 10:35, af Anne Cecilie Sohl

Den livsfarlige sygdom hjertelungeorm spreder sig netop nu blandt hunde i Danmark, parasitten smitter nemlig mest i foråret i takt med, at temperaturen stiger. Hundeejere skal derfor være ekstra opmærksomme på hundens adfærd, da hjertelungeorm kan gøre alvorlig skade på hundens organer, lyder advarslen fra chefdyrlæge hos AniCura.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Vores kæledyr er matchmakere

03-05-2024 10:05, af Anne Cecilie Sohl

Hver femte hundeejer har stiftet nye venskaber pga. deres hunde, viser en ny undersøgelse fra Agria Dyreforsikring. Måske mere overraskende viser undersøgelsen desuden, at den selvstændige kat lige så ofte som flokdyret hunden er årsag til, at danskerne har mødt deres livs kærlighed.

40 års jubilæum for populært hundefoder

03-05-2024 14:28, af Anne Cecilie Sohl

For 40 år siden startede Leif Kirkeby produktion af hundemad. Han dyrkede slædehundesport med sine grønlandske slædehunde, som han synes fik en forkert kost gennem de eksisterende brands. 

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise mælkebøtter?

28-07-2017 12:54, af Anne Ekenberg

Mælkebøtter er faktisk ret sunde for os mennesker. Vi kan bruge alle dele i madlavning, og minsandten om de ikke også er sunde for vores hunde.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Hundredevis af hunde indtog Kolding motocrossbane

02-05-2024 10:56, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 14. april blev motocrossbanen i Kolding forvandlet til en stor forhindringsbane, da Virbac afholdte motionsløb for hund og ejer.

Årets Førerhund 2024 er fundet

26-04-2024 11:07, af Anne Cecilie Sohl

Golden retrieveren Bertha har modtaget nyindstiftet pris for at være sin brugers øjne i trafikken og gøre hendes liv meget lettere.