Video: Hund venter hele dagen på ejer

28-10-2020 08:25, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En kinesisk hundeejer besluttede sig for at filme, hvad hendes hund lavede, når hun var på arbejde. Videoen knuste hendes hjerte

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Mange hunde bruger en del tid alene hjemme, og for mange af dem, er det et stort afsavn at være uden ejerne. Derfor oplever ejere også ofte uhensigtsmæssig adfærd som for eksempel, at hunden gnaver i ting, når ejeren er på arbejde. 

En kinesisk kvinde oplevede ikke sådanne problemer og blev nysgerrig efter at vide, havd hunden lavede i de 10 timer hun var væk. Og ja 10 timer er voldsom lang tid for en hund at være alene. Det kan vi på ingen måde anbefale. 

Det viste sig, at hunden faktisk ikke lavede andet end at vente på sin ejer i alle disse timer. 

Ejeren fortæller efterfølgende til Mailonline, at hun er knust over at vide, at hunden bare sidder ved vinduet og venter på, at hun kommer tilbage. 

Du kan se videoen herunder

Læs også

Danskerne vil gå langt for at hjælpe dyr i nød

26-04-2024 08:38, af Anne Cecilie Sohl

Siden Agria Dyreforsikring i 2018 første gang afholdt den velgørende Hundegåtur, er danskernes ønske om at hjælpe dyr i nød kun vokset. Derfor håber Agria på - for syvende år i træk - at kunne sætte indsamlingsrekord i weekenden den 4. og 5. maj. Hverken distancen eller antallet af skridt er afgørende for donationens størrelse - men jo flere der går med, jo flere penge donerer selskabet til Dyreværnets arbejde med hjemløse hunde.

BLOG: Vi kombinerer arbejde, træning og ferie

19-10-2023 08:05, af Anne Cecilie Sohl

Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.

BLOG: En god skolehund er også en god familiehund

16-06-2023 13:32, af Yasmin Bøllehuus

Når James ikke er på arbejde som skolehund, er han familiehund. Han bor sammen med mig, min mand, vores datter (på 2 år) og vores anden hund Riley. Min mand Mads går på jagt og drømmer også om, at James kan komme lidt med en gang imellem og hente en and eller gås, hvis han skyder sådan en

Dyreværnet åbner hundebørnehave

10-05-2021 09:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Nu hvor Danmark igen er ved at lukke op, skal flere tilbage til arbejdspladsen. Det betyder også, at mange hunde igen skal være alene hjemme, og det kan give problemer

Gode nyheder til firbenede TV-lus

25-10-2016 18:30, af Kasper Larsson
Er din hund også til TV, så er der gode nyheder på vej. DogTV lander i Danmark i 2017, så din hund kan se TV, der er skræddersyet til den, når den er alene hjemme

Din tilbagevenden til arbejdspladsen kan forårsage stress hos din hund

07-03-2022 12:32, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En del hunde vil blive efterladt alene for første gang, nu hvor anbefalingerne om hjemmearbejde er ophørt, og folk vender tilbage til kontorerne. Store og pludselige forandringer i hverdagen kan forårsage stress også for hunde. Royal Canin giver tips til, hvordan du kan reducere risiko for stress hos hunden ved hjælp af træning, rutiner, stimulering og fodring

Husk også hunden, når du skal tilbage på arbejde

11-05-2021 11:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Nu sker det! De fleste af os forlader så småt hjemmekontoret eller det ufrivillige ophold på sofaen og vender igen tilbage til kontoret og kollegerne. Og dér sidder vores hund tilbage og har vænnet sig til at have os hjemme. Det gælder selvfølgelig især alle de hvalpe, der er blevet anskaffet under corona. Derfor har Agria Dyreforsikring samlet de bedste råd om, hvordan du vænner hunden til at være alene igen

Løsesum på $10.000 for pitbullhvalp

18-07-2017 13:38, af Anne Ekenberg

Den amerikanske fodboldspiller Lucky Whitehead fik sig en grim overraskelse, da han forleden kom hjem. Indbrudstyve havde ikke alene stjålet værdigenstande, men de havde også stjålet fodboldspillerens pitbullhvalp kaldet Blitz. 

Studie: Aggressivitet er ikke alene tillært eller genetisk bestemt

30-01-2023 09:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Brasilianske forskere har undersøgt, hvad der ligger til grund for hundes adfærd. Forskerne blev ikke overraskede over resultatet

Yolo døde, da ejer efterlod den uden mad eller vand

08-02-2018 15:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En uhyggelig sag om hundemishandling hærger netop nu England. En kvinde på 28 efterlod sin hund alene uden mad eller vand. Hunden Yolo døde en rædselsfuld død

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Årets Førerhund 2024 er fundet

26-04-2024 11:07, af Anne Cecilie Sohl

Golden retrieveren Bertha har modtaget nyindstiftet pris for at være sin brugers øjne i trafikken og gøre hendes liv meget lettere.

Danskerne vil gå langt for at hjælpe dyr i nød

26-04-2024 08:38, af Anne Cecilie Sohl

Siden Agria Dyreforsikring i 2018 første gang afholdt den velgørende Hundegåtur, er danskernes ønske om at hjælpe dyr i nød kun vokset. Derfor håber Agria på - for syvende år i træk - at kunne sætte indsamlingsrekord i weekenden den 4. og 5. maj. Hverken distancen eller antallet af skridt er afgørende for donationens størrelse - men jo flere der går med, jo flere penge donerer selskabet til Dyreværnets arbejde med hjemløse hunde.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hvad er interdigital furunkulose?

22-12-2017 16:15, af Astrid Gerd Holtet

Furunkulose i poterne er en ret almindelig lidelse hos hunde, som kan være smertefuld og svær at slippe af med

Danskerne bekymrer sig mere om deres kæledyr end om familie

25-04-2024 08:24, af Anne Cecilie Sohl

”Lykken er en varm hundehvalp”, sagde ”Radisen” Søren Bruun. Men nu viser en ny undersøgelse, at det ikke kun er lykke og glæde man investerer i, når man inkluderer en hund eller kat i familien - man får også en stor portion bekymring med i købet. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise mælkebøtter?

28-07-2017 12:54, af Anne Ekenberg

Mælkebøtter er faktisk ret sunde for os mennesker. Vi kan bruge alle dele i madlavning, og minsandten om de ikke også er sunde for vores hunde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Skal du have hund? - Vælg den rigtige race!

13-10-2017 10:10, af Marlene Goldbæk Johansen

Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem.

Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund – og om det rette racevalg, inden hunden blev anskaffet.

Det er uendelig vigtigt, at man vælger en race, der passer til lige netop det liv, man lever – og at man kan honorere racens behov. Både for hundens og for ejerens skyld!

Her kan du læse de portrætter af forskellige racer, der har været bragt i magasinet HUNDEN.