K9 Biathlon for alle får ny stor sponsor

08-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

K9 Biathlon for alle udvider deres sponsorteam med endnu en guldsponsor, da de har indgået en samarbejdsaftale med det internationale medicinalfirma Boehringer Ingelheim. Et samarbejde, der vil gavne både de firbenede og deres ejere.

Copyright Ridehesten.com
K9 Biathlon for alle har netop indgået en ny stor sponsoraftale med Boehringer Ingelheim. Pressefoto

Boehringer Ingelheim er firmaet bag blandt andet brandet Canikur Pro, som de fleste hundeejere formentlig har stiftet bekendtskab med. Fra foråret 2024 står firmaet nu også bag et af Danmarks mest populære hundeløb, K9 Biathlon for alle, når de bliver en af løbets guldsponsorer. Dermed bliver de én af godt ti sponsorer af K9 Biathlon for alle.

– Det har utrolig stor betydning for os og K9 Biathlon for alle, at et internationalt firma med gode værdier og produkter som Boehringer Ingelheim tilslutter sig vores team af guldsponsorer. Det gør mig så stolt og er i høj grad et skulderklap, fordi vi hele tiden forsøger at gøre vores events endnu bedre til glæde og gavn for alle involverede, siger K9 Biathlon for alles stifter, Lotte Höhrmann.

Sponsoraftalen betyder, at løbene på sigt kan optimeres og nye muligheder opstår for de godt 3000 deltagere årligt og for hele holdet omkring K9 Biathlon for alle.

– Vi har igennem en del år støttet og fulgt Lotte og hendes team med at få etableret K9Biathlon med løb og samvær, hvor der er plads til alle. Lottes energi og begejstring smitter os og jeg er sikker på, at det også smitter alle deltagerne positivt, siger Michael Diamant, der er Senior Brand/Technical Manager hos Boehringer Ingelheim og fortsætter: 

– Boehringer Ingelheim arbejder for at bidrage til at både dyr og mennesker lever sundere og bedre liv. Så et tættere samarbejde med K9 Biathlon for alle er et naturligt skridt for os. Det sikrer, at vi kommer endnu bredere ud med budskab og hjælp til de hundeejere og deres hunde, som indimellem oplever udfordringer med maven.

Samme værdier

De fleste hundeejere vil formentlig kende Boehringer Ingelheim for deres Canikur Pro, der for mange hundesportsudøvere er en del af deres nødpakker til events, løb og lignende aktiviteter. Produktet hjælper med at opretholde og fremme en sund tarmflora – især i situationer med øget risiko for eller i forbindelse med fordøjelsesforstyrrelser.

Boehringer og Ingelheim har over 52.000 ansatte på verdensplan og arbejder målrettet på at sikre mere sundhed og forbedre mennesker og dyrs liv. Et værdisæt, der er i tråd med K9 Biathlon for alle, forklarer Lotte Höhrmann:

– Vi har brug for virksomheder som dem, fordi de gør det muligt for os at arrangere vores K9B løb, der er dyre at afholde og planlægge. Men vi er kritiske med, hvem vi får ombord, fordi vi skal kunne spejle os i deres værdier, og det kan vi med Boehringer Ingelheim, der producerer gode produkter, som vi også bruger på vores egne dyr.

Med Boehringer Ingelheim ombord vil de knap 3000 deltagere til de kommende K9 Biathlon for alle kunne se frem til at se mere til firmaets samarbejdspartnere og forhandlere ved løbene. Der er med andre ord lagt op til, at K9 Biathlon for alle kan optimere deltagernes løbsoplevelse i den kommende sæson – til gavn for både deltagere med to og fire ben.

Med Boehringer Ingelheim på holdet er K9 Biathlon for alle nu oppe på imponerede fem guldsponsorer, heriblandt Non Stop Dogwear og Henne Petfood. Dertil kommer bilmærket Dacia, der er platinsponsor af løbene.

Copyright Ridehesten.com
K9 Biathlon for alle byder på udfordringer for både to- og firbenede. Pressefoto

Læs også

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Motionsløb for hund og ejer i Tisvilde Hegn

31-01-2024 08:45, af Anne Cecilie Sohl

Foreningen DIRTY PAWS, som er en Løbeklub for hund og ejer, inviterer til løb med hund den 24. februar i Tisvilde Hegn. Tag med og få en hyggelig og sjov tur med din hund.

Skandinaviens største terrænløb med hund

14-12-2023 09:55, af Anne Cecilie Sohl

Op imod 1000 hundeejere og deres firbenede venner kan se frem til at deltage i Skandinaviens største forhindringsløb med hunde i Thyregod, Mariager og Næstved, når eventet K9 Biathlon for alle løber af stablen i 2024.

Se billederne: Nordisk i ring 8

24-06-2023 12:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ring 8 er i den grad nordisk denne lørdag, hvor de mange dansk/svenske gårdhunde bliver vist frem

Vejen: Her finder du racerne lørdag

19-08-2023 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er vi klar til dag to i Vejen. Her er oversigt over ringe og racer

Kontakt altid dyrlægen, hvis hunden har spist chokolade

27-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Randers Dyrehospital har i løbet af weekenden fået tre hunde ind, der havde spist chokolade. Hundene er alle raske igen, og dyrlæge Lone Plum opfordrer hundeejere til at kontakte dyrlægen, hvis der er mistanke om, at ens hund har spist chokolade

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

HUSK DET NU: Ingen hunde i varme biler

12-05-2019 09:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Når solen skinner, bliver det varmt i bilen, og så er det ikke et sted for hunde. En svensker opdagede lørdag, at DKK mener det, når de siger, de ikke accepterer hunde i varme biler

Åbent Hus Dyreværnet 2019

23-07-2019 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Lørdag den 24. og d. 31. august afholder Dyreværnet traditionen tro sit årlige Åbent Hus-arrangement i hhv. Kolding og Rødovre

Pollen kan også være en plage for hunde i forårsmånederne

19-05-2020 15:13, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Mange mennesker generes af pollen i foråret og hen over sommeren. Det svier i øjnene, næsen løber og huden klør. Flere hundeejere kender det selv, men er måske ikke opmærksomme på, at deres firbenede venner også kan være allergiske, og at nogle hunderacer er mere udsatte end andre. Her er en række gode råd til, hvordan du kan forebygge plagen og hjælpe hunden, hvis den allerede er allergisk

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Danskerne vil gå langt for at hjælpe dyr i nød

26-04-2024 08:38, af Anne Cecilie Sohl

Siden Agria Dyreforsikring i 2018 første gang afholdt den velgørende Hundegåtur, er danskernes ønske om at hjælpe dyr i nød kun vokset. Derfor håber Agria på - for syvende år i træk - at kunne sætte indsamlingsrekord i weekenden den 4. og 5. maj. Hverken distancen eller antallet af skridt er afgørende for donationens størrelse - men jo flere der går med, jo flere penge donerer selskabet til Dyreværnets arbejde med hjemløse hunde.

Årets Førerhund 2024 er fundet

26-04-2024 11:07, af Anne Cecilie Sohl

Golden retrieveren Bertha har modtaget nyindstiftet pris for at være sin brugers øjne i trafikken og gøre hendes liv meget lettere.

Hvad er interdigital furunkulose?

22-12-2017 16:15, af Astrid Gerd Holtet

Furunkulose i poterne er en ret almindelig lidelse hos hunde, som kan være smertefuld og svær at slippe af med

Danskerne bekymrer sig mere om deres kæledyr end om familie

25-04-2024 08:24, af Anne Cecilie Sohl

”Lykken er en varm hundehvalp”, sagde ”Radisen” Søren Bruun. Men nu viser en ny undersøgelse, at det ikke kun er lykke og glæde man investerer i, når man inkluderer en hund eller kat i familien - man får også en stor portion bekymring med i købet. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet