HUNDEN på gaden

14-12-2010 15:14, af Tine Luther
Hvis du ikke er medlem af Dansk Kennel Klub og dermed får HUNDEN tilsendt hver måned, kan du købe bladene i kiosker, Bilka og Føtex. Decembernummeret er i handlen fra på torsdag. Neden for kan du læse lidt om, hvad decembernummeret byder på.
Copyright Ridehesten.com
Decembernummeret af HUNDEN kan købes i kiosker samt i Bilka og Føtex fra på torsdag.

En gang cocker – altid cocker Hvert år kårer Dansk Kennel Klub ”Årets Opdrætter”. Det er en meget eftertragtet titel, som i 2010 er gået til Kennel Cockergold ved Lotte Kristensen. Hun opdrætter cocker spaniel; en race hun er opflasket med. I decembernummeret fortæller Lotte Kristensen om nogle af sine fantastiske oplevelser med hundene – og om nogle af sine opdrætsmæssige kæpheste. Psycho hjalp mig med at blive rask Thomas Stjernaas har arbejdet med dyr hele sit liv, og han har altid haft hund. Men aldrig tidligere har hundene fyldt så meget. De har mere bare været der. Indtil han fik Psycho. Hun hjalp ham igennem en meget svær tid med sygdom og forandrede hans syn på hunde totalt. Oplevelsesrig jagt med masser af vildt Eukanuba Hunting Team afholdt en storslået jagt for en gruppe jægere med forskellige hunde. Det er der blevet en spændende reportage ud af – sid i sofaen og ”følg med” i krat og skov, hvor en masse forskelligt vildt dukker op. Dyrlægehjælp til hjemløses hunde En række københavnske dyrlæger leverer en fantastisk indsats i forhold til de hjemløses hunde. Hver måned er der gratis konsultation – for det meste i Ørstedsparken. Hundene har enorm betydning i mange hjemløses liv, så den gratis hjælp bliver taget imod med kyshånd. Når hunden ikke kan lide fremmede hunde Et af de mest udbredte adfærdsproblemer blandt hunde er udfarenhed over for fremmede hunde. Altså situationer, hvor hunde siger nej tak til samvær med deres artsfæller – og det kan der være mange gode grunde til. Læs adfærdsspecialist Irene Jarnveds artikel om dette problematiske emne. Danske NM-medaljer i agility Dansk hundesport har igen været helt fremme i poterne! Ved NM i agility satte danskerne sig på en guld-, to sølv- og to bronzemedaljer. Læs den spændende stævnereportage i det nye nummer af Hunden. Ny viden og nye DNA-test på vej Der er et konstant flow af ny viden og nye test for arvelige sygdomme – men hvad er egentlig relevant for danske opdrættere? Dansk Kennel Klubs dyrlæge Helle Friis Proschowsky hjælper dig på vej!

LÆS OVENSTÅENDE OG MEGET MERE I DECEMBERNUMMERET AF HUNDEN, HVOR DU OGSÅ HOLDER DIG ORIENTERET OM, HVAD DER SKER I DANSK KENNEL KLUB. Er du ikke allerede medlem af kennelklubben og får bladet automatisk, kan du blive det på http://www.dansk-kennel-klub.dk/854 – du kan bruge linket til højre på denne side.

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen

bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Fredagsquiz: Hvad ved du om cavalier king charles spaniel

15-02-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

Så er det igen tid til at quizze lidt

Så er billederne fra Fredericia online

14-02-2019 08:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Var du i Fredericia i weekenden, eller vil du bare gerne se, hvordan det så ud, så er billederne nu online

Forstyrret nattesøvn?

12-02-2019 08:27, af Astrid Gerd Holtet

At dele seng med en hund, kan være mindre forstyrrende og mere tryghedsskabende, end at dele seng med et andet menneske – det viser et nyt studie fra USA

Se billederne: Lørdag i Fredericia

09-02-2019 20:59, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Det har været en dejlig hundedag i Fredericia. Her får du en pose blandede billeder fra dagen

Skal du have hund? - Vælg den rigtige race!

13-10-2017 10:10, af Marlene Goldbæk Johansen

Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem.

Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund – og om det rette racevalg, inden hunden blev anskaffet.

Det er uendelig vigtigt, at man vælger en race, der passer til lige netop det liv, man lever – og at man kan honorere racens behov. Både for hundens og for ejerens skyld!

Her kan du læse de portrætter af forskellige racer, der har været bragt i magasinet HUNDEN.

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Janni Ree kastede stjerneglans over Fredericia

10-02-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den kendte realitydeltager og tidligere oddsetpige Janni Ree udstillede sin nye mops, Cobra, på udstillingen i Fredericia søndag

HUNDEN i postkasserne

11-02-2019 08:28, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I denne uge dumper det nye nummer af HUNDEN ned i postkasserne, og der er masser af godt læsestof at fordybe sig i

Er din hund en hvalp eller en junior hund?

14-02-2019 15:01, af Marco Ishøj, Anicura

Langt de fleste hundeejere, skelner ikke imellem om deres hund er en hvalp eller junior hund, hvilket kan resultere i, at knogler og muskler ikke udvikles korrekt

Hjælp - min hund vil ikke spise!

09-12-2017 10:21, af Astrid Gerd Holtet

Kortere eller længere perioder med manglende appetit hos hunden er noget mange hundeejere oplever i løbet af hundens liv. Nogle gange er det forbigående og ganske harmløst, andre gange er det udtryk for sygdom. Hvad skal du så holde øje med, når din hund ikke vil spise sin mad?