Så blev det endelig min tur til at lave et blogindlæg igen! Siden sidst er det ikke sket det helt store andet end at jeg var i Ballerup for at udstille. Desværre blev det ikke nogen placering for mig i juniorhandling, men sådan er det jo nogle gange. Tillykke til alle dem som vandt og blev placeret.
Ellers er tiden bare gået med træning og skole. De næste kommende weekender står dog på en masse forskellige udstillinger.
Men i sidste weekend d. 13/10 2019 var jeg til udstilling i Aars, som mange andre også var, og her skulle jeg udstille en Toller (Nova Scotia Duck Tolling Retriever, det laaaange navn for racen). Det var en specialudstilling for racen, så det var ikke en del af skuet, blot samme sted som skuet også fandt sted. Anyway, Tolleren jeg udstillede hedder Trapper (Toller’s DelightRemarkable Radar), og det var en ren fornøjelse at udstille ham. Til hverdag har jeg også fornøjelsen af at lufte ham.
Søndag morgen kørte vi mod Aars, med håbet om en spændende dag og et godt resultat. Da vi ankom til Aars, fandt vi vores ring, og var ellers klar til at udstille. Det var Trappers første gang i championklassen, dog var han den eneste, men jeg var stadig super spændt på hvad dommeren ville synes om ham. Også selvom jeg efterhånden har prøvet at udstille ham nogle gange. Jeg synes altid at man er så spændt, når man går i ringen, selvom man efterhånden har prøvet det 1000 gange.
Men Trapper og jeg gik ind i ringen, og gjorde det så godt som vi kunne. Trapper kan nogle gange godt være lidt ”morsyg”, men han var bare på og shinede inde i ringen. Dommeren kunne så godt lide ham, og surprise så vandt vi championklassen. Vi fik excellent, og gik videre til bedst han. Jubii
I bedste han var vi tre flotte hanhunde, og her gik vi hen og vandt. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Vi var alle helt oppe at køre, for hvem havde troet det? Wow. Nå men, det betød jo så at vi skulle op mod den bedste tæve. Her var det en smuk tæve, som vi skulle op mod. Trapper og jeg gik ind i ringen og jeg er ret sikker på at dem uden for ringen var lige så spændt som jeg var.
Trapper var en smule optaget af den smukke tæve, men selvom han var det, så var han stadig en fornøjelse. Vi løb jo så en rundt og herefter valgte dommeren Trapper som BIR. Helt vildt! Jeg var såååå glad, og det sammen var de andre udenfor ringen.
Så den dag blev afsluttet helt perfekt! Tak for en dejlig dag til alle de søde mennesker, som var der. Det var rigtig hyggeligt.
Har du en passion for hunde og måske en faglig vinkel, du gerne vil dele? Så har du nu muligheden for at blive blogger på hunden.dk!
Fritid er vigtigt for både for hunde og mennesker - og James er ingen undtagelse.
Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.
I sin første udenlandske konkurrence lykkedes det ikke årets juniorhandler 2018 at gå videre til finalen
Søndag tog Camille Marie Saugmann Ørbæk for alvor revanche i juniorhandling, da hun gav alle konkurrenterne på MyDOG bagpote og vandt det hele
Så er det blevet Camille Maries tur til at blogge, og som sædvanlig er det hyggelig læsning
Anden weekend i maj stod på hundeudstilling i Roskilde. Den var en god weekend med god stemning og hele molevitten
Camille Marie er godt i gang med sin sidste sæson som juniorhandler. Du kan møde hende på udstillingen i Roskilde
I dag drager Camille mod European Dog Show i Østrig, hvor hun skal repræsentere Danmark i juniorhandling. I dette bogindlæg kan du læse om hendes tanker forud for den store oplevelse
Det var ikke kun Camille Marie Saugmann Ørbæk, der gjorde sig positivt bemærket i Gøteborg. Andre danskere gjorde det også godt
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
I "Din kompetente hund" formidler tre af landets førende hundeeksperter ny og forskningsbaseret viden om hunde, der kan hjælpe os med at forstå hundens natur og behov.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.