Agria lancerer egen digital dyrlægerådgivning

18-05-2021 06:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Med den nye app Agria Vet Guide kan Agria Dyreforsikring tilbyde dyreejere en fleksibel og tryg dyrlægerådgivning lige der, hvor dyret befinder sig. Appen kan downloades fra i dag

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Agria Vet Guide er et datterselskab af Agria Dyreforsikring. Alle dyreejere i Danmark kan benytte sig af tjenesten, og med et potetryk få gode råd fra erfarne dyrlæger i tilfælde af mindre skader, eller hvis hunden, katten, kaninen eller hesten viser tegn på sygdom. Samtalen udføres via video- eller telefonopkald.

Agria Vet Guide blev lanceret i Sverige i 2020, og efter stor succes introduceres den nu på det danske, norske og finske marked.

– Agria Vet Guide er et væsentlig bidrag i vores mission om tryghed for dyr og mennesker. Med den nye app kan dyreejeren få hjælp allerede, når hunden, katten eller hesten viser de første tegn på sygdom eller skade. Det er vores håb, at flere dyreejere vil opleve, hvor nemt det er for dyr og ejer at gøre brug af digital dyrlægerådgivning, siger Tine Antvorskov, direktør for Agria Dyreforsikring.

 

Pioner inden for dyrlægerådgivning

Allerede for 30 år siden var Agria en pioner inden for dyrlægerådgivning på distancen med Agrias Telefondyrlæge. I de seneste år har Agrias kunder haft adgang til en tilsvarende service via eksterne leverandører, men Agria har nu valgt at etablere egen dyrlægerådgivning.

– Med lancering af Agria Vet Guide får vi en helt ny position på det danske marked. Vi har en spændende rejse foran os, hvor digital dyrlægerådgivning og digitale muligheder vil øge trygheden for danske dyreejere, fortsætter Tine Antvorskov.

 

Dyrlægehjælp dér, hvor dyret befinder sig

Nogle gange har dyreejere brug for rådgivning og vejledning, hvis de er usikre på kæledyrets symptomer. Det kan f.eks. være ved ved mange mindre ting, der rammer dyr i hverdagen, såsom mave- og tarmproblemer, hud-, øre- og øjenproblemer samt mindre sårskader. Dette kan i nogle tilfælde og efter råd fra en dyrlæge hos Agria Vet Guide plejes af dyreejeren derhjemme. Ved akut sygdom eller skade bør dyreejeren altid opsøge en fysisk dyrlæge.

Dyrlægerne hos Agria Vet Guide er let tilgængelige og hjælper dyreejere hver dag hele ugen. Tjenesten er bemandet mellem kl. 7.00-24.00. Dyreejeren downloader appen og registrerer sig, booker mødet i appen og vælger derefter videoopkald eller telefonopkald.

Tjenesten er gratis for Agrias kunder og uden begrænsning på antallet af opkald. Andre dyreejere er meget velkomne til at bruge tjenesten mod betaling. Frem til 31. august er der en særlig kampagnepris på 129 kr. for opkald i dagtimerne og 199 kr. for opkald aften og weekend. Herefter vil normalprisen være hhv. 249 kr. og 399 kr.

Læs også

Danskerne vil gå langt for at hjælpe dyr i nød

26-04-2024 08:38, af Anne Cecilie Sohl

Siden Agria Dyreforsikring i 2018 første gang afholdt den velgørende Hundegåtur, er danskernes ønske om at hjælpe dyr i nød kun vokset. Derfor håber Agria på - for syvende år i træk - at kunne sætte indsamlingsrekord i weekenden den 4. og 5. maj. Hverken distancen eller antallet af skridt er afgørende for donationens størrelse - men jo flere der går med, jo flere penge donerer selskabet til Dyreværnets arbejde med hjemløse hunde.

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Påsken kan være livsfarlig for dine kæledyr

26-03-2024 08:40, af Anne Cecilie Sohl

Påsken står for døren, og de store, veldækkede påskeborde kalder på os. Men påskehyggen kan på få øjeblikke blive forvandlet til et mareridt, hvis hund eller kat stikker nysgerrige snuder i lækkerierne eller får poterne i påskepynten. Agria Dyreforsikring minder her om, at meget af den mad og påskepynt, vi mennesker elsker, kan være livsfarlig for familiens firbenede venner, og giver dig tip til en kæledyrs-sikker påskeferie.

Wobbler Syndrom

26-07-2022 09:20, af Astrid Holtet

Vækstforstyrrelse, der give en ustabilitet i nakkehvirvlerne, kan skabe store problemer for hunden

Høj risiko for flåtbid: Sådan passer du på dig selv og din hund

29-08-2022 08:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er højsæson for flåter, og det er ikke kun hunde, som lige nu er i fare for at blive bidt. Hundeejere har nemlig større risiko for flåtbid, og derfor er det vigtigt at være ekstra opmærksom, når man færdes i naturen. Sådan lyder det fra dyrlæge hos AniCura, som her fortæller, hvilke forholdsregler du bør tage som hundeejer

Nu skal vi lære hundens smertetegn at kende

04-05-2018 13:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke altid til at se på hunden, at den har smerter. Dansk dyrlæge håber, at hun med nyt forskningsprojekt kan kortlægge hundes “pain face”. Det skal hjælpe hundeejere med at forstå hundens signaler, når den har ondt.

Undgå overspisning: Sådan holder dit kæledyr vægten i julen

16-12-2020 12:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Julen byder ofte på ekstra mængder mad og godter, og det gælder også for vores kæledyr. Men overspisning kan ende med at have store konsekvenser for dyrenes helbred, lyder det fra dyrlæge

Sommeren er højtid for maveproblemer hos hunde

01-06-2022 12:38, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Maveproblemer topper statistikken over årsager, som sender hunde til dyrlægen om sommeren. Ofte skyldes skaderne rester fra grillmad, ispinde og alger i badevandet, men årsagen til ondt i maven kan også være “tudseforgiftning”

Symptomer på endokardiose

10-07-2018 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Endokardiose, eller myxomatøs mitral valvulær sygdom, er en tilstand i hundens hjerteklapper. Sygdommen er arvelig, men symptomerne ses først senere i livet, og kan i værste fald ende i hjertesvigt.

ADVARSEL: Søg straks dyrlæge, hvis hunden har blodig diarre

11-09-2022 11:36, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En hund fra Helsingør døde i sidste uge efter et kort sygdomsforløb. NU advarer dyrlægen danske hundeejere

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

Danskerne bekymrer sig mere om deres kæledyr end om familie

25-04-2024 08:24, af Anne Cecilie Sohl

”Lykken er en varm hundehvalp”, sagde ”Radisen” Søren Bruun. Men nu viser en ny undersøgelse, at det ikke kun er lykke og glæde man investerer i, når man inkluderer en hund eller kat i familien - man får også en stor portion bekymring med i købet. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Når immunsystemet angriber

16-05-2022 08:55, af Astrid Holtet

Immunmedieret thrombocytopeni hos hunde er en sygdom, hvor immunsystemet angriber og ødelægger hundens blodplader