Tilbageblik på år 2017

03-01-2018 15:50, af Cecilie Krarup

Juniorhandler og gymnasieelev Cecilie Krarup er fast blogger for hunden.dk. Her skriver hun om sit ungdomsliv med hunde, ringtræning og ambitioner inden for udstillingsverdenen

 

Copyright Ridehesten.com
Teppo og Cecilie. Foto: Privat

Det er tid til at kigge tilbage på år 2017. Et år fyldt med oplevelser store som små, men også et år med sorg over dem vi mistede.

Jeg sluttede året som tredje bedste juniorhandler. En kæmpe drøm der er gået i opfyldelse!

Igen i år var jeg med på det danske landshold til Nordisk Mesterskab i Finland, hvor jeg mødte Teppo (Australien shephard). En rigtig dejlig hund, med masser af energi - og kemien var i top mellem os.

Vi var til World dog show i Leipzig med Luna, som fik sin første titel, tysk junior winner. Vi har deltaget i Show of Winners. Et show i spotlight og lir, hvilket hun tog i stiv pote, og vandt gruppe 7 i sweep stake i en alder af 7 måneder.

Desværre har vi mistet vores højt elskede newfoundland Kiss, som altid vil være i vores hjerte. Kiss var en af vores højt elskede hunde, som i hverdagen bragte glæde og latter, uanset hvad hun gjorde. Hun sluttede sin udstillingskarriere i 2017, hvor hun blev klub veteran champion.

Nye venskaber
Året har budt på mange nye venskaber, to benet såvel som firbenet. Venskaber som jeg er dybt taknemmelig for. Harald (American Akita) mødte jeg for første gang i sommerferien. En dengang lille sød pelsklump som på få måneder er blevet stor, fræk og rigtig lækker!

Copyright Ridehesten.com
Harald og Cecilie. Foto: Privat

Lily (Beagle) mødte jeg på årets første udstilling i Fredericia. Som mange andre juniorhandlere sikkert har prøvet, stod jeg pludselig uden hund. Kemien mellem Lily og jeg var så god, at jeg brugte hende både i Fredericia og Roskilde.

Jeg har også mødt Joey, (Beagle) en lille hvalp, som jeg skulle hjælpe med i Ballerup, som så også blev til Herning og forhåbentlig mange flere.

Copyright Ridehesten.com
Luna og Cecilie. Foto: Privat

Og noget af det største i år 2017 var at træningen med Luna gav så meget pote, at vi sammen kunne deltage i juniorhandling. Det har bragt mange gode oplevelser, som jeg ikke vil være foruden. Det handler ikke altid om, hvad placering man får, men hvordan det er gået. Jeg synes, at Luna har præsteret til perfektion.

Lad 2018 blive lige så godt et år med alle vores elskede omkring os.

Læs også

BLOG: Vi kombinerer arbejde, træning og ferie

19-10-2023 08:05, af Anne Cecilie Sohl

Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.

BLOG: SUP med PUP

21-06-2023 11:57, af Karoline Sidelmann Brinch

Paddleboard (SUP=stand up paddle) med hund (=PUP) er blevet "det nye sort": En sjov og hyggelig sommeraktivitet med din hund. Og også en af forhindringerne til efterårets K9-biathlons. Læs mere her om, hvordan I får en god start.

BLOG: En god skolehund er også en god familiehund

16-06-2023 13:32, af Yasmin Bøllehuus

Når James ikke er på arbejde som skolehund, er han familiehund. Han bor sammen med mig, min mand, vores datter (på 2 år) og vores anden hund Riley. Min mand Mads går på jagt og drømmer også om, at James kan komme lidt med en gang imellem og hente en and eller gås, hvis han skyder sådan en

Svensk BIS i Ballerup

22-09-2019 17:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Smuk svensk basenji på 10 år tog bis

Cecilie springer ud som ringtræner

23-10-2019 09:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tidligere juniorhandler og blogger på hunden.dk fortsætter sit gode liv i hundeverdenen. Hun har netop færdiggjort uddannelsen som ringtræner, og tilbyder træning til andre hundemennesker

 

BIS-dommer: Den bedste puli jeg nogensinde har dømt!

18-08-2018 19:03, af Marie Helene Rigård Rohleder

Det blev den hvide puli Cseri-Suba’s Csöre, som er ejet af danske Bodil Rüsz, der vandt den prestigefyldte titel som Best In Show på første del af DKK’s internationale udstilling på Bornholm. Den finske dommer var ikke i tvivl om sin vinder og roste den til skyerne

Westminster flytter ud for første gang i 100 år

26-10-2020 09:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Corona har fået arrangørerne af Westminster Dog Show til at flytte udstillingen ud af Madison Square Garden. Det er første gang siden 1920, det er sket

Få foreviget din snude på udstillingen i Fredericia

07-02-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Når hundeudstillingsåret går i gang i weekenden, er vi naturligvis på plads til at skrive de gode historier og tage en masse fine billeder. Vi har fotostudiet med, så du kan få taget et flot, professionelt billede af din kære hund

Se billederne: Lørdag formiddag i Vejen

16-06-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Så er der lidt billeder fra første halvdel af lørdagen, hvor regnen spillede udstillingen et puds

Overraskende vinder i Vejen

18-08-2023 18:20, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Første dag i Vejen er slut. Det har været en dejlig dag, som sluttede med en overraskende men yderst fortjent vinder

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Crufts: En drøm der gik mere end i opfyldelse

17-04-2024 12:50, af Anne Cecilie Sohl

Den 7. marts 2024 blev drømmen om at træde ind på det famøse grønne tæppe og deltage på Crufts med sine hunde til virkelighed for Emilie og Cathrine Andersen. Læs her deres beretning fra den store oplevelse 

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt