Som en nål i en høstak

12-09-2011 13:05, af Tine Luther
En landmand tabte sin iphone under høstarbejdet – og en hund fra DcH's eftersøgningstjeneste snuste sig frem til den. Eftersøgningstjenestens ydelser er gratis – også for dig!
Copyright Ridehesten.com
DcH har eftersøgningshunde over hele landet. (Modelfoto: hunden.dk/Tine Luther)

Hvad der sket for Jacob Dalby, landmand i Vesterbølle, kan også nemt ske for dig og mig: Vi mister noget, der har værdi for os, men ikke er en ”stor” nok sag til, at politiet kan tage sig af det. Jacob Dalby mistede sin iphone under markarbejdet – og den var ikke lige at finde! Derfor rekvirerede han en hund fra DcH's eftersøgningstjeneste, og inden længe stillede Børge Larsen med sin golden retriever Gabi op. Det var Gabis første opgave i tjenesten, men opgaven blev løst til ug. Endda selvom iphonen havde ligget på marken et døgns tid, og det havde regnet, siden den blev tabt. En lille halv time tog det, så var iphonen fundet og afleveret til en glad Jacob Dalby. Kilde: nordjyske.dk HAR DU MISTET NOGET, DU GERNE VIL HAVE FUNDET? – Kontakt DcH’s eftersøgningstjeneste på tlf. 25 38 51 98/75 65 65 37 KAN EFTERSØGNINGSHUNDEN FINDE DET? – Ja, hvis du kan fortælle, hvor du har været, da du tabte genstanden, er der meget stor sandsynlighed for, at hunden kan finde den. Også selvom den har ligget flere dage i rusk og regn. TYPISKE EFTERSØGNINGSOBJEKTER: Nøgler Punge/kreditkort Smykker Mobiltelefoner Høreapparater Briller Kikkerter Eftersøgningstjenesten leder normalt ikke efter bortløbne hunde. Bærer en bortløben hund halsbånd, siger tjenesten dog ikke nej – for hunden kan sidde fast i halsbåndet et sted, og det skal den ikke udsættes for i længere tid. Du kan se mere om DcH's eftersøgingstjeneste via linket under billedet til højre (vælg menupunktet "Eftersøgning").

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen

bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Lille hund på bagsædet kan ramme som en hest

12-06-2019 15:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke et lovkrav i Danmark, at hunde skal være fastspændt eller i bur under bilkørsel. Men kolliderer du med 90 km/t kan en lille hund på 6 kg ramme de foransiddende med en vægt svarende til 700 kg.

Anklage: Betjent angreb kollega med hund

18-06-2019 09:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En betjent i Københavns Politi er under mistanke for at have udsat en kollega for et hundebid, viser aktindsigt fra Rigspolitiet

Bravecto sendt til undersøgelse

19-07-2017 12:10, af Anne Ekenberg

På de sociale medier har der længe verseret en heftig diskussion for og imod utøjsmidlet og tyggetabletten Bravecto. Rigtig mange har ikke haft problemer i forbindelse med, at deres hund har indtaget pillen, men nogle har desværre oplevet  mere eller mindre alvorlige bivirkninger. Nu har den europæiske lægemiddelmyndighed, European Medical Agency, set på sagen.

Nyt værktøj, når hunden skal være alene hjemme

14-06-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Radioprogrammet Mads og Monopolet skulle efter sigende være et glimrende værktøj til at berolige hunden, når den skal være alene hjemme

Sommeren er højtid for maveproblemer hos hunde

13-06-2019 08:23, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Maveproblemer topper statistikken over årsager, som sender hunde til dyrlægen om sommeren. Ofte skyldes skaderne rester fra grillmad, ispinde og alger i badevandet, men årsagen til ondt i maven kan også være “tudseforgiftning”

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Menneskestress avler hundestress

11-06-2019 15:13, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ny svensk undersøgelse peger på, at langvarig stress hos hundeejere smitter deres hunde

Verdensstjerner kommer til Viborg

12-06-2019 09:13, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Er du og din hund til nosework, så er det nok en god ide at drage til Indog Elite Center i Viborg til august

Hundevæddeløb ikke et problem i Danmark

18-06-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Efter nyheden fra England om, at hundevæddeløb sidste år kostede 1000 hunde livet, og at flere derfor ønsker sporten forbudt, tog vi en snak med en dansk repræsentant for sporten

Når hunden skal i narkose

15-06-2019 16:17, af Astrid Gerd Holtet

Mange hunde oplever at skulle i narkose i løbet af deres liv – men hvad sker der egentlig når hunden bedøves?