Restaurant for de firbenede

17-11-2010 09:01, af Anne Kristine Tollestrup
Hun startede med at fremstille sit eget foder. Nu har hun åbnet ”Lily’s Kitchen Diner” i London - en restaurant for vores firbenede venner.
Copyright Ridehesten.com
I sidste uge åbnede Lily's Kitchen Diner i London (Foto: Lily's Kitchen Diner)

I London kan man finde næsten alt, hvad hjertet begærer – nu kan de firbenede også gå på restaurant og blive forkælet. Det hele startede med en kræsen hund Da deres hund Lily ikke ville spise det hundefoder, de købte i butikkerne, besluttede ejeren Henrietta Morrison der står bag Lily’s Kitchen at lave sit eget hundefoder baseret på friske og sunde råvarer. Det tog dog næsten to år, med research i det meste af Europa, før hun fandt frem til den helt rigtige fodersammensætning. Siden da har Lily’s Kitchen gennemgået en række tests. Råvarerne kommer fra økologiske landmænd, for at sikre sunde råvarer, der ikke indeholder sprøjtemidler mv. Også i forbindelse med emballagen er der ”tænkt grønt ” – der bruges udelukkende vand- eller vegetabilsk baseret blæk, og alle materialer kan genanvendes. Restaurantåbning I sidste uge åbnede så Lily’s Kitchen Diner, hvor hunde og katte kan nyde et lækkert måltid fra Lily’s Kitchen. Om man så kan lide konceptet eller ej, må man lade ejerne, at alt i restauranten er gennemtænkt til sidste detalje. Der er sågar ansat en hundetræner, der skal lærer hundene god bordskik. Efter indtagelse af måltidet kan hundene få en lækker mavekløning eller snuppe en lur i restaurantens Snozzezone, hvor der er sofa og lækre bløde puder foran pejsen. Lily’s Kicthen Diner støtter for øvrigt flere forskellige dyreorganisationer rundt om i England, der hjælper hunde og katte til et bedre liv. Se flere billeder fra restauranten i galleriet til højre Kilde: www.web.retriever-info.com

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.