Hund stjålet fra VM i Randers

27-09-2018 13:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Allerede inden verdensmesterskaberne for schæferhunde er gået i gang i Randers, er mesterskaberne blevet ramt af en frygtelig trist hændelse. En amerikaner har fået stjålet sin hund

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

Hvor er Hector? Det er spørgsmålet, mange omkring verdensmesterskaberne for schæferhunde stiller lige nu. I morges opdagede amerikanske Mark Saccoccio nemlig, at hans hund, en 2-årig malinois, var blevet stjålet fra hans bil. En rude i bilen var knust og både hund, figurantudstyr mm. var blevet stjålet.

Hunden skal ikke bruges i selve mesterskabet, men er med til at træne de amerikanske hunde, og ifølge hovedkoordinator for mesterskabet Vivi Gilsager har den en meget høj markedsværdi.

– Jeg vil skyde på, den er 100.000 kroner værd, og derfor frygter jeg, at den er taget med henblik på at sælge den videre til Østeuropa, fortæller hun og afslører, at det er et af flere scenarier, hun kan forestille sig.

– Det kan også være, at nogen har taget den for at bruge den som kamphund, siger hun.

Ifølge Vivi Gilsager tager politiet sagen meget seriøst. Her mener man dog, at der kan være tale om et ganske almindeligt indbrud, hvor tyvene ikke har vidst, der var en hund i bilen. Der har nemlig den seneste tid været en del indbrud i biler på den parkeringsplads ved Årslev Kro, hvor hunden blev stjålet fra.

– Man kan håbe på, at det bare er almindelige tyve, der er blevet overrasket over, der var en hund i bilen, og som ikke ved, hvad de skal gøre med den, lyder det fra Vivi Gilsager.

Arrangørerne er allerede begyndt at spørge sig selv, om den store hype omkring arrangementet har givet kriminelle blod på tanden til at tjene nogle hurtige penge på de dyre hunde.

– Det kan man jo frygte. Amerikanerne kom tirsdag aften, og allerede den første nat er en af deres hunde blevet stjålet. Velkommen til Danmark, kan man så bare sige, lyder det fra Vivi Gilsager, der også er spændt på, hvad tyveriet kommer til at betyde for mesterskabet.

– Det er jo frygtelig trist. Det kan faktisk ikke være værre. Der kommer jo 40 nationer herop til mesterskabet, og hvad vil de tænke? De er jo selvfølgelig bange for, at det samme skal overgå dem, siger hun.

Vivi Gilsager håber meget, hunden bliver fundet i dag, ellers kan det vise sig at blive meget svært at finde den.

 

Min bedste ven
Imens forsøger ejeren Mark Saccoccio netop nu alt for at finde sin hund igen. Han er naturligvis knust over tyveriet og håber meget at få sin hund igen.

Hunden.dk har været i kontakt med ham, og han siger, at han har brug for al den hjælp, han kan få for at finde sin hund igen.

For som alle andre hundeejere ved, har man et specielt bånd til sin hund.

– Han er min bedste ven og jeg vil gøre alt for at få ham tilbage. Jeg forlader ikke Danmark uden ham, lyder det fra Mark Saccoccio.

Ifølge Randers Amtsavis er Indbruddet formentlig sket mellem klokken 2 og klokken 4.30, og Østjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har set noget eller i øvrigt har oplysninger i sagen.

 

Læs også

Flot flot holdindsats af Danmark

02-10-2022 15:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er verdensmesteren i IGP fundet. Vinderen blev tyske Nico Kertzinger og hans hund,  Nitra vom Eisernen Kreuz, men en flot indsats af det danske hold placerede dem på en fremragende 3. plads i holdkonkurrencen

Benny Boesen: En ring sluttes

30-09-2022 13:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Benny Boesen har netop været på banen i forsvarsarbejde med Kongeskoven's Skater. Begge gjorde det godt i dette, der er den dygtige hunds sidste konkurrence

VM for Schæfer i Randers

22-09-2022 09:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

140 hunde fra 33 forskellige nationer er klar til at dyste til verdensmesterskabet i Randers sammen med deres hundeførere. Det bliver benhård konkurrence, når de mange schæferhunde indtager Cepheus Park Randers i dagene 28. september - 2. oktober 2022

Trofast hund reddede ejers liv

28-11-2012 15:46, af Tine Luther
En 87-årig amerikaner kom til skade langt ude i skoven men blev reddet af sin hund.

England: Hund fundet otte år efter at være stjålet

18-01-2022 12:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I 2013 blev Cassie, der er en cocker spaniel, stjålet fra sine ejere. Nu er Cassie genforenet med sin familie

Randers: Deutschland Deutschland über alles

07-10-2018 08:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Agilitydelen af VM for schæferhunde blev afgjort lørdag, og man må sige, at tyskerne tog for sig af retterne

Udstilling Fredericia: 13.500 poter på ét sted

06-02-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De er her alle sammen: Labrador, schæfer og collie. Og de mere sjældne racer som hollandsk kooikerhondje og porcelaine. Kom og mød 3384 hunde fordelt på 253 forskellige racer, når Dansk Kennel Klub afholder årets første udstilling i MesseC i Fredericia lørdag og søndag 9. og 10. februar. Her er der også mulighed for at få en professionel dommers øjne på din egen hund, få en snak om opdræt og børnene kan lege og bage hundekiks i det store børneområde

Hele Randers går i hundene

27-09-2018 08:37, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke kun omkring stadion, der bliver noget for hundeelskere, når VM for schæferhunde afholdes i Randers. Hele byen kommer til at fejre begivenheden

Sidste dag i Vejen er forbi! Vinderen blev en dansk amerikaner

12-06-2016 19:05, af Kasper Larsson
Galaksi This Is Me løb med BIS ved DKK’s sidste udstilling efter tre solbeskinnede dage i Vejen

Hund stjålet i Randers

10-05-2020 07:57, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I Randers sidder Vivi Bøge ulykkelig og venter på, at den hund, hun elsker så højt, kommer hjem igen. Hunden forsvandt 30. april og Vivi mener, han er stjålet

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Første DM i Canicross

10-04-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 7. april blev det første Danske Mesterskab i Canicross afholdt under Dansk Canicross Forbund (DCF), arrangeret af K9Runners Mariager der stod for afholdelsen.

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

Skal du have hund? - Vælg den rigtige race!

13-10-2017 10:10, af Marlene Goldbæk Johansen

Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem.

Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund – og om det rette racevalg, inden hunden blev anskaffet.

Det er uendelig vigtigt, at man vælger en race, der passer til lige netop det liv, man lever – og at man kan honorere racens behov. Både for hundens og for ejerens skyld!

Her kan du læse de portrætter af forskellige racer, der har været bragt i magasinet HUNDEN.