Hjælp til forfrosne hunde i Københavnsområdet

26-12-2010 11:04, af Tine Luther
I samarbejde med Projekt Hus Forbi indsamles dækkener, tæpper, foder mm. til de hjemløses hunde
Copyright Ridehesten.com
I denne meget kolde tid skal de hjemløses hunde have dækkener på for at holde varmen. De to hjemløse, som har været med til at opstarte indsamlingen af dækkener mv., har selv sparet op til dækkener ved at skovle sne og sælge avisen ”Hus Forbi”. Deres ønske er, at alle hjemløses hunde kan få hjælp til at holde varmen i vinterkulden. (Foto: Wickie Zebitz)

De hjemløse og deres hunde har en særdeles barsk tilværelse i den kolde vinter, der har ramt os. Derfor er tre piger gået sammen om at stable en indsamling på benene. Indsamlingen sker i samarbejde med to hjemløse samt Projekt Hus Forbi, der støtter hjemløse – og de hjemløses hunde, bl.a. med gratis dyrlægehjælp, som du kan læse om i decembernummeret af magasinet HUNDEN. Indsamlingen drejer sig ikke om at få penge i kassen, men derimod om at skaffe aflagte hundedækkener, tæpper, underlag, soveposer, foder, godbidder mm. Seler, halsbånd og liner er også velkomne. Alt, hvad du kan undvære, kan afleveres hos Wickie Zebitz, Bøllegård Alle 23 1.tv, 2400 København NV (Emdrup) – tlf. 60 16 20 38. Sidste frist er den 16/1 2011. – Jeg håber, at rigtig mange mennesker vil donere deres hundeting til os siger, Wickie Zebitz. – Hundene fryser meget i øjeblikket og har ekstra meget brug for alt, hvad der kan holde dem varme. Hvis I har venner eller bekendte, som også kunne tænke sig at donere hundeting, så saml deres ting ind og tag dem med til mig, lyder opfordringen. Når der er samlet en god bunke sammen, kommer Hus Forbi og afhenter tingene, som så vil blive videreformidlet til de hjemløse i Københavnsområdet.

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen

bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Fredagsquiz: Hvad ved du om cavalier king charles spaniel

15-02-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

Så er det igen tid til at quizze lidt

Så er billederne fra Fredericia online

14-02-2019 08:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Var du i Fredericia i weekenden, eller vil du bare gerne se, hvordan det så ud, så er billederne nu online

Forstyrret nattesøvn?

12-02-2019 08:27, af Astrid Gerd Holtet

At dele seng med en hund, kan være mindre forstyrrende og mere tryghedsskabende, end at dele seng med et andet menneske – det viser et nyt studie fra USA

Se billederne: Lørdag i Fredericia

09-02-2019 20:59, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Det har været en dejlig hundedag i Fredericia. Her får du en pose blandede billeder fra dagen

Skal du have hund? - Vælg den rigtige race!

13-10-2017 10:10, af Marlene Goldbæk Johansen

Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem.

Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund – og om det rette racevalg, inden hunden blev anskaffet.

Det er uendelig vigtigt, at man vælger en race, der passer til lige netop det liv, man lever – og at man kan honorere racens behov. Både for hundens og for ejerens skyld!

Her kan du læse de portrætter af forskellige racer, der har været bragt i magasinet HUNDEN.

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Janni Ree kastede stjerneglans over Fredericia

10-02-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den kendte realitydeltager og tidligere oddsetpige Janni Ree udstillede sin nye mops, Cobra, på udstillingen i Fredericia søndag

HUNDEN i postkasserne

11-02-2019 08:28, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I denne uge dumper det nye nummer af HUNDEN ned i postkasserne, og der er masser af godt læsestof at fordybe sig i

Er din hund en hvalp eller en junior hund?

14-02-2019 15:01, af Marco Ishøj, Anicura

Langt de fleste hundeejere, skelner ikke imellem om deres hund er en hvalp eller junior hund, hvilket kan resultere i, at knogler og muskler ikke udvikles korrekt

Hjælp - min hund vil ikke spise!

09-12-2017 10:21, af Astrid Gerd Holtet

Kortere eller længere perioder med manglende appetit hos hunden er noget mange hundeejere oplever i løbet af hundens liv. Nogle gange er det forbigående og ganske harmløst, andre gange er det udtryk for sygdom. Hvad skal du så holde øje med, når din hund ikke vil spise sin mad?