Anders Hallgren på Danmarksturné

07-03-2012 13:16, af Tine Luther
Den kendte svenske hundepsykolog Anders Hallgren gæster kæledyrsmessen "Vild med dyr" i Fredericia messecenter d. 31. marts og 1. april 2012. I dagene før og efter messen holder han foredrag forskellige steder i landet.
Copyright Ridehesten.com
Svenske Anders Hallgren er kendt af mange danske hundefolk for sine bøger og foredrag. Nu kan han opleves i Danmark igen. (Foto: Tro-fast)

Hundens psykologi...og hundeejerens! - om lederskab, lærerskab og ganske almindeligt venskab - Dette er emnet for det foredrag, som Anders Hallgren vil holde på kæledyrsmessens scene både lørdag og søndag. På sin egen humoristiske måde viser Anders Hallgren os, hvilke fejl de fleste af os gør i træningen og opdragelsen af vores hunde, og mange vil kunne genkende sig selv, og få et godt grin ud af det. Anders Hallgren tager begrebet lederskab op og peger på, hvor misforstået dette begreb er blevet de seneste år, han vil give eksempler på de mest almindelige fejl, vi som hundeejere begår, og som videnskaben har bevist mere end én gang, så lærer vi bedst med et smil på læben, og det er helt sikkert, at det ikke er smil og latter, der vil mangle ved dette underholdende og lærerige foredrag. Anders Hallgren taler et let forståeligt svensk og der vil efter foredraget være mulighed for at få en snak med Anders og købe og få signeret hans bøger på Forlaget Tro-fast’s stand (nr. 1292) lige ved siden af scenen. Læs mere på www.tro-fast.dk under nyheder og i det samlede program for kæledyrs- og udelivsmessen på www.vildmed2012.dk Anders Hallgrens Danmarksturné Ud over at deltage på kæledyrsmessen i Fredericia hele weekenden, tager han på turné rundt omkring i landet, både før og efter messen, så der vil være mulighed for at møde ham flere gange, hvis man er interesseret. De fleste foredrag på Danmarksturnéen er: ”Hundens psykologi…og hundeejerens” med en enkelt undtagelse d. 29 marts i Vemmelev ved Slagelse, hvor emnet er ”Stress hos hunde” Anders Hallgrens turné ser ud som følger: Mandag d. 26 marts 2012 ”Hundens psykologi….og hundeejerens” i Odense. Læs mere og køb billetter på www.hasf.dk Tirsdag d. 27. marts og onsdag d. 28 marts 2012 ”Hundens psykologi….og hundeejerens” i Vemmelev ved Slagelse. Læs mere og køb billetter på www.mypets.dk Torsdag d. 29. marts 2012 ”Stress hos hunde” i Vemmelev ved Slagelse. Læs mere og køb billetter på www.mypets.dk Mandag d. 2. april 2012 ”Hundens psykologi….og hundeejerens” i Sæby. Læs mere og køb billetter på www.dch-saeby.dk Om Anders Hallgren Anders Hallgren anses for at være verdens første hundepsykolog og den der grundlagde og udviklede hundepsykologien. Han har skrevet omkring 40 bøger om forskellige emner inden for hundeadfærd, -psykolog, -træning og problemløsning. Desuden har han uddannet hundepsykologer i flere lande. Anders Hallgren har i over 45 år levet og arbejdet med hunde og er kendt i mange lande på grund af sine mange bogudgivelser og sit arbejde med problemløsning og uddannelse af rednings-, service-, mug- og kantarelhunde. Han er kendt for sine venlige træningsmetoder og er imod al hårdhændet og autoritær hundetræning.

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen

bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Fredagsquiz: Hvad ved du om cavalier king charles spaniel

15-02-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

Så er det igen tid til at quizze lidt

Så er billederne fra Fredericia online

14-02-2019 08:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Var du i Fredericia i weekenden, eller vil du bare gerne se, hvordan det så ud, så er billederne nu online

Forstyrret nattesøvn?

12-02-2019 08:27, af Astrid Gerd Holtet

At dele seng med en hund, kan være mindre forstyrrende og mere tryghedsskabende, end at dele seng med et andet menneske – det viser et nyt studie fra USA

Se billederne: Lørdag i Fredericia

09-02-2019 20:59, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Det har været en dejlig hundedag i Fredericia. Her får du en pose blandede billeder fra dagen

Skal du have hund? - Vælg den rigtige race!

13-10-2017 10:10, af Marlene Goldbæk Johansen

Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem.

Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund – og om det rette racevalg, inden hunden blev anskaffet.

Det er uendelig vigtigt, at man vælger en race, der passer til lige netop det liv, man lever – og at man kan honorere racens behov. Både for hundens og for ejerens skyld!

Her kan du læse de portrætter af forskellige racer, der har været bragt i magasinet HUNDEN.

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Janni Ree kastede stjerneglans over Fredericia

10-02-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den kendte realitydeltager og tidligere oddsetpige Janni Ree udstillede sin nye mops, Cobra, på udstillingen i Fredericia søndag

HUNDEN i postkasserne

11-02-2019 08:28, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I denne uge dumper det nye nummer af HUNDEN ned i postkasserne, og der er masser af godt læsestof at fordybe sig i

Er din hund en hvalp eller en junior hund?

14-02-2019 15:01, af Marco Ishøj, Anicura

Langt de fleste hundeejere, skelner ikke imellem om deres hund er en hvalp eller junior hund, hvilket kan resultere i, at knogler og muskler ikke udvikles korrekt

Hjælp - min hund vil ikke spise!

09-12-2017 10:21, af Astrid Gerd Holtet

Kortere eller længere perioder med manglende appetit hos hunden er noget mange hundeejere oplever i løbet af hundens liv. Nogle gange er det forbigående og ganske harmløst, andre gange er det udtryk for sygdom. Hvad skal du så holde øje med, når din hund ikke vil spise sin mad?