Lille Nala kører selv i elevator for at sprede glæde

Naja er en glad lille pudel. En dag havde hendes ejer, Doug Dawson, der arbejder på et ældrecenter i St. Paul, Minnesota, taget Nala med på arbejde. Således beretter Newsner.com.

Dette blev starten på et fantastisk eventyr. Ikke alene for Nala, men også for ældrecentrets beboere. For ikke nok med, at de ældre alle blev enormt begejstrede for hunden, så fandt Nala selv stor glæde ved at besøge centrets mange seniorer. Siden den dag har Nala været med Doug på arbejde – også selv om hun aldrig har fået træning i at være besøgshund. Det faldt hende bare naturligt.

Du kan se den søde historie her:

Derfor møder Doug og Nala kun hinanden på gangene, når de går forbi hinanden, for de har hver deres arbejde at se til. Mens Doug deler medicin ud til de ældre, er det Nalas opgave at tage fra etage til etage og sprede glæde og kærlighed til beboerne.

– Vi møder kun hinanden på gangene, siger Doug, der har det fint med, at han skal dele sin hund med andre.

– Når du sætter hendes ned, så vælger hun typisk at gå hen til en person med Alzheimers. Hun har en evne til at vælge de syge, fortæller Doug, der er stolt af den måde, hvorpå hans hund skaber glæde og tryghed hos de mange beboere – især de syge og svagelige.

Og Nala er dygtig til sit arbejde. Beboerne på centret elsker den lille sorte hund betingelsesløst, hvorfor hendes dagligdag med garanti er fyldt med kæl, kys og kram, hver eneste gang hun besøger en ny beboer.

Doug fortæller også, at han ikke blander sig i, hvem Nala besøger. Han lader hende selv bestemme hvem hun besøger hvornår. Derfor hopper hun også tit på centrets elevatorer, for at sprede lykke på alle etagerne.

Kilde: Dagens.dk