Kort om reglerne for fotokonkurrencen:

-Der er ingen begrænsninger på antallet af billeder, du kan deltage med.

-Der kan stemmes på ét billede pr. dag.

-Læserne afgører, gennem afstemningen, hvilket billede, som vinder månedskonkurrencen.

Læs hele teksten vedr. reglerne for konkurrencen nedenunder eller her.

ARION Original og www.hunden.dk præsenterer FOTOKONKURRENCE - 2017

HVER MÅNED

Fra og med i dag kan du dagligt uploade et eller flere billeder af din dejlige hund under ”Dagens foto”. Her får du mulighed for at dele dine vidunderlige oplevelser med andre entusiastiske hundeejere – eller dem som drømmer om at blive det. Du kan som sagt sende alle de billeder ind, du har lyst til, hele året rundt – der er ingen begrænsninger.

Billederne bliver vist på www.hunden.dk

Det er læserne selv som bestemmer, hvilket billede der vinder. Du kan stemme én gang i perioden, dvs. du kan stemme på ét billede. Du skal klikke på det pågælende billede, hvorefter du har afgivet din stemme.  Der er således læserne selv, der vælger en vinder blandt de indsendte billeder, som ud over at gå videre til årsfinalen også præmieres af ARION. Også billede nr. 2 og 3 præmieres.

  1. præmie: ARION til en værdi af 500,-
  2. præmie: ARION til en værdi af 400,-
  3. præmie: ARION til en værdi af 300,-

 

FINALEN

I decembernummeret af HUNDEN kåres ÅRETS HUNDEFOTOGRAF 2017 ved at de tre fotos, der på årsplan har fået flest stemmer, vinder prisen og bliver trykt i magasinet Hunden.

ÅRSPRÆMIER

  1. præmie: ARION til en værdi af 2.000,-
  2. præmie: ARION til en værdi af 1.500,-
  3. præmie: ARION til en værdi af 1.000,-

 

KONKURRENCEREGLER

Konkurrencen løber hele året undtagen i januar og juli måned. Indsendelsesfristen er hver d. 1. i måneden. Du skal selv have taget billederne, som skal være i høj opløsning (300 ppi/ca. 1000x1500 pixels).

Hvis dit billede ikke bliver valgt til ”Dagens foto”, indgår det i stedet i en puljen af billeder. Natural Brande/ARION har ret til at anvende de præmierede billeder i anden sammenhæng, ligesom DKK og Wiegaarden har ret til at offentliggøre indsendte billeder i anden sammenhæng.