FOTOKONKURRENCE – 2017

ARION Original og www.hunden.dk præsenterer FOTOKONKURRENCE – 2017

HVER MÅNED

Fra og med i dag kan du dagligt uploade et eller flere billeder af din dejlige hund under ”Dagens foto”. Her får du mulighed for at dele dine vidunderlige oplevelser med andre entusiastiske hundeejere – eller dem som drømmer om at blive det. Du kan som sagt sende alle de billeder ind, du har lyst til, hele året rundt – der er ingen begrænsninger.

Billederne bliver vist på www.hunden.dk, og de tre vinderfotos bliver offentliggjort i magasinet HUNDEN.

Det er læserne selv, som vælger en vinder blandt de indsendte billeder, som ud over at gå videre til årsfinalen også præmieres af ARION. Også billede nr. 2 og 3 præmieres. Du kan stemme én gang i periode, dvs. på ét billede. Klik “like” på dit favoritbillede, og du har stemt.

  1. præmie: ARION til en værdi af 500,-
  2. præmie: ARION til en værdi af 400,-
  3. præmie: ARION til en værdi af 300,-

 

FINALEN

I decembernummeret af HUNDEN kåres ÅRETS HUNDEFOTOGRAF 2017 blandt alle årets månedsvindere.

ÅRSPRÆMIER

  1. præmie: ARION til en værdi af 2.000,-
  2. præmie: ARION til en værdi af 1.500,-
  3. præmie: ARION til en værdi af 1.000,-

 

KONKURRENCEREGLER

Konkurrencen løber hele året undtagen i januar og juli måned. Indsendelsesfristen er hver d. 1. i måneden. Du skal selv have taget billederne, som skal være i høj opløsning (300 ppi/ca. 1000×1500 pixels).

Hvis dit billede ikke bliver valgt til ”Dagens foto”, indgår det i stedet i en pulje af billeder. Natural Brande/ARION har ret til at anvende de præmierede billeder i anden sammenhæng, ligesom DKK og Wiegaarden har ret til at offentliggøre indsendte billeder i anden sammenhæng.